MARMADUKE:BUNTOVNIK NA ČETIRI NOGE – subota, 1.4. u 18 sati

Poznati stripovski junak, pas Marmaduke stiže na velike ekrane! Legendarni trener pasa vjeruje da ga može pretvoriti iz nedisciplinirane, ali simpatične njemačke doge u sljedećeg prvaka Svjetske izložbe pasa.

Naš junak je simpatična (ali izvan kontrole) njemačka doga koja je najsretnija kada se zabavlja sa svojom obitelji, Winslowima, pogotovo kada se igra „kauboja“ s devetogodišnjim Billyjem. No, koliko god se trudili, čini se da Winslowi jednostavno ne mogu spriječiti Marmadukea od njegovih tendencija da se uvali u nevolju.

Kada jedan od Marmadukeovih epskih neuspjeha postane viralan, ta video snimka privuče pažnju poznatog trenera kojeg zaokupi izazov pretvoriti Marmadukea u prvaka Svjetske izložbe pasa.

Uslijedit će burna pustolovina, iako ne na način na koji su svi očekivali. Na kraju će Marmaduke i Winslowi shvatiti da najvažnija stvar u životu nije pobjeđivati, nego ostati vjeran sebi i onima koje voliš.

MARMADUKE:BUNTOVNIK NA ČETIRI NOGE – subota, 1.4. u 18 sati
Originalni naslov: Marmaduke (2022)
U kinu od: 09.03.2023
Dužina filma: 88 minuta(e)
Država/Godina: USA/2022
Žanr: animirani, komedija, avantura
Glumci: Radovan Ruždjak, Dražen Bratulić, Živko Anočić, Ruben Carović, Matko Knešaurek, Jasna Palić, Ivan Đurićić, Goran Malus, Marija Šimić, Barbara Jan Kovačić, Ana Magud, Tana Mažuranić, Pedro Mihael Kokot , Ivan Hiljez
Redatelj: Mark A.Z. Dippé, Youngki Lee, Phil Nibbelink, Matt Philip Whelan
Distribucija: Duplicato Media d.o.o.
Dobna preporuka: »Svi uzrasti«

2023-03-28T11:59:30+02:0028. Ožujak, 2023.|Kino projekcije|