Prijem za članove Streljačke udruge “Sveti Mihovil Lučko”

Danas je u prostoru Gradske vijećnice gradonačelnik g.Javor Bojan Leš primio predstavnike Streljačke udruge “Sv. Mihovil Lučko” Gordana i Margaretu Franković.

Pod motom “Igre heroja”, u američkom Fairfax-u su od 26. lipnja do 5. srpnja 2015.Godine, održane Svjetske policijske i vatrogasne igre (WORLD POLICE AND FIRE GAMES – FAIRFAX 2015) Na Svjetskim igrama policajaca i vatrogasaca, koje su se održale u Virginiji SAD, sudjelovalo je oko 12 tisuća policajaca i vatrogasaca iz 70 država koji su odmjerili svoje snage u 60 sportskih disciplina. Nastup naših članova planiran je u dvije streljačke discipline pištoljem 9mm, PAP i PPC (Police Pistol Combat), ali zbog nedostatnih resursa i vremena za pripremu, prijavili smo natjecanje u streljačkoj pištoljskoj disciplini PPC, koji se sastoji od match 1 = 150 kom streljiva, match 2 = 60 kom streljiva.

Članovi Streljačke udruge sv.Mihovil Lučko u sastavu G.Franković, J.Ćelić, D.Kocijan i V.Županić, osvojili su srebro u ekipnom dijelu natjecanja dok je V.Županić osvojio zlato u pojedinačnoj konkurenciji.

Margareta Franković proglašena je prvakinjom Hrvatske za 2015. u gađanju serijskim oružjem: 25 m VK 15+15 pištolj i revolver osvojivši ekipno 2. i pojedinačno prvo mjesto u ženskoj kategoriji na Prvenstvu Hrvatske u gađanju serijskim oružjem koje se održalo u rujnu ove godine.

Streljačka udruga Sveti Mihovil, građanska je športska streljačka udruga koja okuplja zaljubljenike u športsko streljaštvo. Članica smo Streljačkog saveza grada Zagreba a time i Hrvatskog streljačkog saveza. Nositelji smo nekoliko državnih rekorda ekipno i pojedinačno. Državni prvaci pojedinačno i ekipno nekoliko natjecateljskih sezona u raznim programima i kategorijama natjecanja revolverom, pištoljem i puškom.

Ako još niste, sada možete lajkati portal Volim Ivanić

2015-09-29T09:42:48+02:0029. Rujan, 2015.|Sport|