Prošli vikend prošao je u znaku manifestacije “Božić u Ivaniću 2015.”

Hladno i maglovito subotnje jutro na Trgu Vladimira Nazora mirisalo je na kuhano vino, čaj i kolače. Počeo je “Božić u Ivaniću 2015.”.

Ovogodišnji “Božićni sajam” jedan je od najljepših i najbogatijih do sada. U prekrasnom okruženju, kojeg dodatno obogaćuje nova blagdanska rasvjeta, u dvanaest dana trajanja sajma, svim posjetiteljima, bogatom ponudom predstavit će se brojni gradski ugostitelji, obiteljska gospodarstva i obrtnici koji će svoje proizvode ponuditi u 6 prigodnih drvenih kućica.

Bogat dopodnevni program obilježio je prikaz živih jaslica i nastup Folklornog ansambla Insula Ivanich, a od 16 sati program se nastavio nastupom djece osnovnih škola Đure Deželića i Stjepana Basaričeka te Udruge „Tvornica smijeha“ ,Plesnog centra „Karizma“ i plesne udruge “Magi”. Dok su jedni plesali i pjevali drugi su kitili bor uz pomoć JVP iz Ivanić-Grada.Program je završio uz nastup grupe “Rio”.

Manifestaciju je otvorio gradonačelnik Javor Bojan Leš koji je tom prilikom izjavio:
Ove godine je iz gradskog proračuna za organiziranje ove manifestacije uloženo znatno više financijskih sredstava, kupljena je nova blagdanska rasvjeta i 6 prigodnih drvenih kućica u kojima će ugostitelji i ostali obrtnici u vrijeme trajanja ovog sajma, ali i na drugim manifestacijama kroz godinu moći ponuditi svoje proizvode i tako obogatiti turističku ponudu našeg grada. Raduje me što je Trg prepun ljudi na čijim se licima vidi zadovoljstvo onim što smo im ponudili.

POSLUŠAJTE SNIMKU RAZGOVORA S GRADONAČELNIKOM:

Direktorica TZ Grada Ivanić-Grada napomenula je kako ove godine manifestacija “Božić u Ivaniću 2015.” traje od 12. do 24. prosinca te uključuje svakodnevna događanja tako da će naši sugrađani tijekom cijelog tjedna, od 18 sati moći uživati u nastupima zbora Udruge umirovljenika “Ivančice”, ŽVS “Ive” iz Ivanić-Grada i u božićnim pjesmama KUD-a Ogranak seljačka sloga iz Posavskih Brega.

POSLUŠAJTE SNIMKU RAZGOVORA S ANKICOM BEŠTER:

Detaljan program Božićnog sajma i ostalih događanja možete pogledati i preuzeti OVDJE.

Zoran Ožetski

Ako još niste, sada možete lajkati portal Volim Ivanić

2015-12-14T13:02:48+01:0014. Prosinac, 2015.|Novosti|