Šarenilo i radost na 21. Međužupanijskom fašniku u Ivanić-Gradu

Jučer je u Ivanić-Gradu održan 21. Međužupanijski fašnik, privukavši stotinjak sudionika iz cijele Hrvatske. Okupljanje je započelo kod sportskog parka Zelenjak, odakle su sudionici u prekrasnoj koloni ulicom Kralja Tomislava krenuli prema Malom trgu u centru grada. Tamo ih je dočekalo mnoštvo okupljenih građana.

Udruga “Treća Dob” uspješno je obnovila zimsku tradiciju, pretvorivši trg u centar susreta, smijeha i zajedničkog uživanja. Posjetitelji su se zagrijali uz kuhano vino i čaj, dok su krafnama zadovoljavali sladokusce. Šarenilo kostima i maski unijelo je čaroliju i radost, oslikavajući duh zajedništva i slavlja.

Zamjenik gradonačelnika, Tomislav Cuvaj, nije krio oduševljenje atmosferom: “Prekrasno je vidjeti ovo šarenilo i zadovoljstvo ne samo sudionika, već i građana Ivanić-Grada. Ovakva događanja dodatno obogaćuju naš gradski život i jačaju osjećaj zajedništva.”

Organizatori su izrazili zadovoljstvo velikim odazivom i već najavljuju pripreme za sljedeću godinu, obećavajući još veći i bogatiji program.

2024-02-05T08:46:06+01:005. Veljača, 2024.|Novosti|