Slavni kuhar Tomislav Špiček: Naftalan mi je pomogao!

Vrhunski kuhar i omiljeni član žirija kulinarske emisije 3,2,1 – kuhaj! Tomislav Špiček rješenje za svoje probleme s psorijazom pronašao u Naftalanu o čijim uslugama ima samo riječi pohvale. Razlog tome je, otkrio nam je, učinkovitost naftalanske terapije, ali i ljubazno osoblje.

U Ivanić Grad dolazim već tri tjedna. Primam terapiju za psorijazu. O Naftalanu mogu reći samo riječi pohvale: od tretmana preko organizacije do osoblja. U ovih 15 dana terapije koje sam primio pomažu jer je vidljiv pomak na bolje,“ kazao je Špiček.

Upravo zato što se uvjerio na vlastitoj koži da naftalanska terapija pomaže u liječenju psorijaze omiljeni hrvatski kuhar toplo preporuča posjet Naftalanu i Ivanić Gradu.

U šali je dodao da u kuhinju još nije stigao navratiti, ali da to svakako planira idući put.

Specijalna bolnica Naftalan u Ivanić Gradu jedinstvena je destinacija zdravstvenog turizma upravo po korištenju slane termalne vode i ljekovitog ulja – naftalana, kojim medicinski stručnjaci ove bolnice od 1989. godine uspješno liječe: kožne bolesti, posebno psorijazu i neurodermitis, ali i razne oblike artritisa i upalne reumatske bolesti- što bolnicu čini zdravstvenim fenomenom u globalnim razmjerima.

Naftalan bilježi veliki broj pacijenata i gostiju iz cijelog svijeta koji se rado vraćaju – što je nesumnjiv dokaz zadovoljstva raznih vrsta korisnika.

Upravo zahvaljujući naftalanoterapiji ivanićgradska bolnica prepoznata je posebno u skandinavskim zemljama i Rusiji. Pacijenti iz Danske, Norveške i Finske sve češće dolaze u Naftalan na liječenje psorijaze, a gosti iz susjedne Slovenije najavili su i osnivanje kluba prijatelja Naftalana.

Među najpoznatijim gostima SB Naftalan svakako je slavni maestro Ivo Pogorelić, jedan od najuglednijih svjetskih pijanista i klasičnih glazbenika koji je izrazio oduševljenje ljekovitim moćima Naftalana i vrhunskom medicinskom uslugom.

2018-07-27T08:13:08+00:0027. Srpanj, 2018.|Sponzorirani članak, Video vijesti|
Stranica koristi web kolačiće Više informacija PRIHVAĆAM
Koristimo kolačiće! To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka i koristite sve funkcionalnosti podržane tom tehnologijom. Molimo vas da prihvatite uvjete korištenja.