Subotom u Ivanić

U Ivaniću je ove subote, 15. rujna, organiziran bogat zabavni, kulturni i gastro program pod nazivom «Subotom u Ivanić», kao nastavak subota u Ivaniću u kojima su posjetitelji mogli uživati početkom ljeta.

Program je započeo u 9 sati Sajmom OPG-a na malom trgu pored Centra za posjetitelje i tržnice, a od 10 do 12 sati druženju na Malom trgu su se pridružili i članovi HARLEY-DAVIDSON-a.

Uz razgledavanje 15-ak Harley Davidson motora posjetitelji su na Malom trgu mogli uživati i u nastupu Ženskog vokalnog ansambla “Ive”, ali i degustirati bele kobase, bučnice i vina škrlet te posjetiti Centar za posjetitelje i suvenirnicu.

U 11 sati održan je Proglas Povijesne postrojbe Ivanić-Grad, a za sve zainteresirane organiziran je i turistički obilazak grada uz kostimirane vodiče Gjuru i Betiku Deželić od gradskog sata.

Izvor: Obiteljski radio Ivanić
Foto: Zoran Ožetski

2018-09-17T10:19:20+00:0017. Rujan, 2018.|Novosti, Turizam|
Stranica koristi web kolačiće Više informacija PRIHVAĆAM
Koristimo kolačiće! To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka i koristite sve funkcionalnosti podržane tom tehnologijom. Molimo vas da prihvatite uvjete korištenja.