Zamjeni za igru na Bučijadi

Zamjeni za igru na Bučijadi! Imaš staru igračku ili igru?

Ponesi je sa sobom i pronađi nas ovog vikenda u prostoru Knjižnice Ivanić-Grad. Zamjeni ju za drugu igračku, igru ili doniraj Društvu Naša Djeca Vladimir Nazor iz Križa.
Komunalno društvo Ivakop d.o.o. nastavlja s kampanjom Zamijeni za igru čiji cilj je poticanje ponovne uporabe starih predmeta, pogotovo igračaka i igara. Na ovogodišnjoj Bučijadi koja će se održati od 14. do 16. listopada, osim zamjene, igračke i igre moći ćete donirati Udruzi Društvo Naša Djeca Vladimir Nazor iz Križa čija osnovna djelatnost je provođenje terapijskih i kreativnih radionica za razvoj socijalnih vještina i raznih vještina kreativnog izražavanja.

Kampanja se nastavlja u uz podršku županijske komunalne tvrtke Gospodarenje otpadom Zagrebačke županije d.o.o.

Projekt Zamjeni za igru, čiji cilj je poticanje ponovne uporabe starih predmeta, pokrenut je ove godine. Uvod u projekt bila je Burza igračaka koja je održana na 3. Festivalu Igračaka koji se održao u svibnju ove godine gdje su se prikupljale igračke za udrugu Mali Princ. Ostatak igračaka deponiran je u Knjižnicu Ivanić-Grad gdje je osiguran prostor na kojem se može vršiti zamjena igračaka i igara. Osim u Knjižnici Ivanić-Grad vaše stare igračke možete zamijeniti u Knjižnici Križ i Dječjem Vrtiću Kloštar Ivanić.

2016-10-12T08:19:45+02:0012. Listopad, 2016.|Komunalne vijesti, Novosti|