Završni sportsko-zabavni susret projekta “Učenje s Malim princem – faza II

Jučer, 28. svibnja 2024., napravljen je posljednji korak u provedbi projekta “Učenje s Malim princem – faza II” kroz organizaciju sportsko-zabavnog susreta.

Susret se održao u Hotelu Sport, gdje je organiziran niz sportskih igara te je osiguran ručak za sve sudionike.

Na susretu su sudjelovala djeca prvih razreda partnerskih organizacija, odnosno djeca koja su pohađala edukativne radionice koje su provedene u posljednja dva mjeseca, te članovi Udruge Mali princ iz Ivanić-Grada.

Udruga zahvaljuje svim školama koje su se odazvale na ovaj događaj, kao i zamjeniku gradonačelnika Grada Ivanić-Grada, gospodinu Tomislavu Cuvaju, te predstavnicama Hrvatskog zavoda za socijalni rad – Područni ured Ivanić-Grad, gospođi Martini Cuvaj i gospođi Andrei Chircovici, koji su podržali rad Udruge. Također, zahvaljuju Obiteljskom radiju Ivanić koji je medijski popratio ovaj događaj.

Posebna zahvala upućena je volonterkama iz Srednje škole Ivan Švear Ivanić-Grad koje su se angažirale preko volonterskog kluba, bez čije pomoći ovaj susret ne bi bio izvediv, te Karate klubu Mladost Ivanić-Grad koji je omogućio korištenje svojih sportskih rekvizita.

Podsjećamo, ovaj projekt sufinancira Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

2024-05-30T08:20:23+02:0030. Svibanj, 2024.|Novosti|