100/Lica – Ivana Ožetski

Gošća u ovoj emisiji je mag. art. Ivana Ožetski. Ivana Ožetski 1998.godine diplomirala na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu, klasa prof. Eugena Kokota, nastavnički odjel, smjer slikarstvo. 2016. dovršila poslijediplomski studij slikarstva i videa na Akademiji za likovnu umetnost in oblikovanje u Ljubljani, s magistarskom temom “Sjena i njezina boja” (mentori: doc.mag. Ksenija Čerče, prof. dr. Jure Mikuž). Nakon diplome na ALU Zagreb, nekoliko godina radila kao nastavnik likovne kulture. 2001-2010. kao vanjski suradnik različitih produkcijskih kuća bavila se scenografijom i ilustracijama.

U drugom dijelu emisije gostuju Damir Škender tajnik DPP-a ( Društva prijatelja prirode) koji najavljuje nadolazeći fotosafari u šumi Žutici te Senka Kušar Bisić, ravnateljica Gradske knjižnice Ivanić-Grad.

Dragi radoznalci, dobro došli u svijet portala „VOLIM IVANIĆ“.
Kulturni život našega grada obilježavaju i amateri i profesionalci: glazbenici, likovnjaci, kazalištarci, fotografi, pjesnici, književnici…
Svatko od njih ugradio je dašak vlastite kreativnosti kako bi Ivanić-Grad dobio svoj kulturni identitet, svoje kulturno lice.

Serija emisija „100/LICA“ ugošćuje sve one drage domaće ljude koji su autohtoni umjetnici, marljivi i uvježbani reproduktivci kao i sve one dobronamjerne konzumente koji znaju uživati u darovanim kulturnim događanjima.

Aktualnosti podsjećanja početaka ivanićgradskih stvaralaca kao i reagiranja na gradska kulturna događanja, naš je primarni zadatak.
Zato, volite Ivanić i na portalu „VOLIM IVANIĆ“ u emisiji iz kulture „100/LICA“!

100/Lica
Urednik i voditelj: Jadranko Bitenc
Scena: Ivana Ožetski
Kamera, montaža, ton, grafička obrada: Zoran Ožetski

2019-05-01T06:39:41+00:0030. Travanj, 2019.|100lica|
Stranica koristi web kolačiće Više informacija PRIHVAĆAM
Koristimo kolačiće! To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka i koristite sve funkcionalnosti podržane tom tehnologijom. Molimo vas da prihvatite uvjete korištenja.