Javna priznanja Grada Ivanić-Grada

Na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Ivanić-Grada održanoj u ponedjeljak dodijeljena su javna priznanja zaslužnim ustanovama i građanima za dostignuća i doprinos od osobitog značenja za razvitak i ugled našeg Grada. Tako su ove godine dodijeljena dva priznanja i dvije godišnje nagrade.

Gradsko vijeće je na prijedlog Odbora za dodjelu nagrada Grada odlučilo je dodijeliti priznanja predsjedniku Gradske udruge umirovljenika Ivanić-Grada, gospodinu Željku Brezovečkom i Udruzi Društvo za promicanje zdravijeg i humanijeg življenja „ZLATNA DOB“ . U ime udruge priznanje je preuzeo gospodin Vitomir Čanađija.

Odlukom Gradskog vijeća Grada Ivanić-Grada dodijeljene su dvije godišnje nagrade. Godišnje nagrade Grada Ivanić-Grada za 2015. godinu dodijeljene su: gospodinu Vladimiru Babiću, učitelju hrvatskog jezika i književnosti i mladom glazbenom virtuozu – Rolandu Grlici.

Osim navedenih priznanja i nagrada Grad je dodijelio posebnu zahvalu bivšem ministru kulture gospodinu Boži Biškupiću za donaciju djela Ivana Lackovića Croate.

Više o dobitnicima gradskih priznanja saznajte u video prilozima koje ćemo uskoro emitirati na našem portalu .

Zoran Ožetski

Ako još niste, sada možete lajkati portal Volim Ivanić

2015-06-10T12:28:39+02:0010. Lipanj, 2015.|Gradska zbivanja|