Obavijest Komunalnog centra Ivanić-Grad

Djelatnici Komunalnog centra Ivanić-Grad d.o.o. obavijestili su Policijsku postaju Ivanić-Grad o razbacanim i oštećenim predmetima na groblju Poljana. Na grobnim mjestima najviše su oštećene i razbacane ukrasne skulpture, svježe i umjetno cvijeće, vaze, košarice, lampaši i slično.

U razgovoru sa pojedinim vlasnicima grobnih mjesta došli smo do informacije da su navedena oštećenja djelomično nastala od najezde ptica (vrana) kojih je u posljednje vrijeme velik broj. U prilog tome govori činjenica da je su na velikom broju grobnih mjesta pronađeni tragovi ptičjeg izmeta te su vidljivi tragovi kandži po kamenim nadgrobnim pločama i otisci – blatni tragovi. Dijelovi načinjeni od stiropora i spužve koji služe kao stalak za cvijeće su oštećeni – pretpostavljamo kljunom.

Ovom prilikom, pozivamo sve građane koji na navedenom groblju vlasnici pogrobnih mjesta da provjere da li im je na grobnom mjestu nastalo oštećenje ili im je nešto otuđeno te da nas o istom izvijeste.

Za sve detaljnije informacije slobodno se možete obratiti gđi. Ivanki Habulin u upravu groblja na tel.: 01 2831 054, 099 80 80 320.

Tekst:
Komunalni centar Ivanić-Grad

2015-06-09T15:57:39+02:009. Lipanj, 2015.|Komunalne vijesti|