Otvorena 2. međužupanijska izložba inovacija

Jučer je u hotelu “Sport” u Ivanić-Gradu prigodnim programom otvorena 2. međužupanijska izložba inovacija. U dva dana trajanja izložbe održavat će se radionice iz radio-goniometrije i robotike. Prvog dana izložbe održana je panel rasprava pod nazivom „Inovacije i poslovni uspjeh poduzetnika“ dok će danas zanimljivo predavanje održati poznati hrvatski matematičar Toni Milun. Na izložbi će se predstaviti 20-ak tvrtki i udruga te 15-ak osnovnih i srednjih škola s područja Zagrebačke županije i susjednih županija.

Izložba se odvija u organizaciji Elektroničkog i računalnog kluba Ivanić Grad, Udruge inovatora Hrvatske i Zajednice tehničke kulture Zagrebačke županije.

Poslušajte što su za naš portal izjavili predsjednik GV Grada Ivanić-Grada, g. Željko Pongrac i tajnik Elektroničkog i računalnog kluba Ivanić-Grad g. Josip Kožar:
 

Ovogodišnjoj 2. međužupanijskoj izložbi inovacija Ivanić Grad kao partneri su se pridružili Zagrebačka županija i Grad Ivanić Grad. Sponzori su Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, INA d.d. i Elektrocentar Petek d.o.o., dok je medijski pokrovitelj Obiteljski radio Ivanić.

Zoran Ožetski

Ako još niste, sada možete lajkati portal Volim Ivanić

2015-05-15T07:54:40+02:0015. Svibanj, 2015.|Gradska zbivanja|