Policijsko izvješće tjedna ( od 10. do 16.11.2014 )

Na postajnom području Policijske postaje Ivanić Grad, koja teritorijalno pokriva područje grada Ivanić Grada, te općina Križ i Kloštar Ivanić u proteklom tjednu evidentirano je 6 kaznenih djela koja se progone po službenoj dužnosti, od kojih su 2 kaznena djela Teška krađa, 1 kazneno djelo Krađa, 1 kazneno djelo Tjelesna ozljeda sa poznatim počiniteljem, 1 kazneno djelo Teška tjelesna ozljeda sa poznatim počiniteljem i 1 kazneno djelo Prijetnja sa poznatim počiniteljem.

Policijski službenici PP Ivanić Grad u proteklom tjednu proveli su kriminalističko istraživanje kojom prilikom je utvrđen počinitelj 12 kaznenih djela Teških krađa iz ranijih izvještajnih razdoblja, te će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Na postajnom području PP Ivanić Grad u proteklom tjednu evidentirana je 1 prometna nesreća s materijalnom štetom. Policijski službenici PP Ivanić Grad su u proteklom tjednu evidentirali 67 prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, od kojih je 14 prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola većom od dozvoljenog.

Ako još niste, sada možete lajkati portal Volim Ivanić

2015-09-30T19:48:55+02:0017. Studeni, 2014.|Gradska zbivanja|