Potpisan sporazum o suradnji u “Eko kutiću”

Simbolično, na samo obilježavanje Dana planeta Zemlje Javna ustanova Zeleni prsten Zagrebačke županije, Osnovna škola Stjepana Basaričeka i Udruga Zlatno doba potpisali su sporazum o suradnji.

Sporazum su potpisali: ravnateljica Osnovne škole Stjepana Basaričeka Vlatka Koletić,ravnateljica J.U.Zeleni prsten Zagrebačke županije Martina Glasnović i predsjednik Udruge Zlatno doba Vitomir Čanađija te su nakon potpisivanja izjavili:
 

 

Cilj ovog sporazuma je poticanje i razvijanje interesa za zaštitu prirode te popularizacije prirodne baštine Zagrebačke županije.

Suradnja će se odvijati kroz zajedničko planiranje i izvođenje aktivnosti vezanih za zaštitu prirode, podrške Javne ustanove u provođenju projekta ”Eko-kutić” te pripreme, prijavljivanja i izvođenja novih aktivnosti i projekata s ciljem edukacije i promicanja prirodne baštine Zagrebačke županije.

Na potpisivanju sporazuma bio je i gradonačelnik g.Javor Bojan Leš koji je tim povodom izjavio:
 

 

Uz sporazum o suradnji sa školskim Eko kutićem spomenimo i to kako se ovogodišnje međunarodno obilježavanje Dana planeta Zemlje odvija pod sloganom ‘Zeleni gradovi’ i usmjereno je na izazove zaštite okoliša nastalih uslijed razvoja industrije, povećane potrebe za energijom i utjecaja na globalno zagrijavanje i klimatske promjene.

Zoran Ožetski

Ako još niste, sada možete lajkati portal Volim Ivanić

2015-04-24T21:29:16+02:0022. Travanj, 2015.|Gradska zbivanja|