Predstavljena knjiga “Šaptač ženama” Domagoja Jakopovića Ribafisha

Petak je idealan za opuštanje, i izbor gosta nije mogao biti bolji – pokazala je to i ispunjena Mala dvorana POU Ivanić-Grad gdje se okupila raznolika publika na predstavljanju knjige Ribafish: Šaptač ženama.

Kako to obično bude kad Gradska knjižnica organizira druženje, vrijeme je brzo prošlo i u nešto više od sat vremena ležernog razgovora o knjizi koja je ugledala svjetlo dana u prosincu prošle godine, čuli smo što to žene, a što muškarci žele i očekuju od veze; no osim priče oko knjige dotakli smo se i drugih tema usko vezanih za Domagoja Jakopovića Ribafisha i ono što ga okružuje, čime se bavi – a to je prvenstveno hrana budući da je glavni urednika portala gastro.hr, iako je i prije toga bio suradnik mnogih portala i priloga vezanih za gastronomiju.

Kao dobar poznavatelj piva (ali i vina) otkrio nam je i neke tajne dobrih piva te objasnio u čemu se krije uspjeh craft pivovara, gdje se u našoj zemlji isplati zaustaviti i pojesti… Na kraju druženja najavio nam je i divan projekt u nastajanju, RokOtok, kojim plivajući želi povezati svih 50 nastanjenih otoka.

I naravno, kakva bi to promocija bila da se ne završi prodajom knjige, uz potpis autora, a na kraju možemo samo reći – smijeha i dobre energije nije nedostajalo, bilo je super, ponovit ćemo!

Tekst: Senka Kušar Bisić
Foto: Siniša Vuger

2019-04-03T12:02:09+00:003. Travanj, 2019.|Kultura|
Stranica koristi web kolačiće Više informacija PRIHVAĆAM
Koristimo kolačiće! To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka i koristite sve funkcionalnosti podržane tom tehnologijom. Molimo vas da prihvatite uvjete korištenja.