Sportske igre KVIN-a

Klub veterana Domovinskog rata INA-Naftaplina KVIN Podružnica Ivanić-Grad je u subotu 10. svibnja 2014. bio domaćin ovogodišnjim sportskim igrama veterana domovinskog rata INE. Sudjelovale su podružnice iz Ivanić-Grada, Popovače i Okola, Lipovljana i Novske, Moslavačke Gračenice, Zagreba, Bjelovara, Vinkovaca, Đurđevca, Donjeg Miholjca i Požege.

U stolnom tenisu je nastupilo 5 ekipa; prva je bila momčad Lipovljana i Novske, a Ivanić peti. U kuglanju na visećoj kuglani se natjecalo 6 ekipa; prvi je bio Đurđevac, a Ivanić treći. U boćanju je nastupilo 6 ekipa; najbolji je bio Donji Miholjac, a Ivanić treći. U šahu su bile dvije ekipe, a Ivanić je bio bolji od Donjeg Miholjca. U kartanju bele je bilo 8 ekipa, a najbolji je bio Ivanić. U pikadu se natjecalo 7 ekipa, a najbolji je bio Ivanić.

Sudionici su zapalili svijeće na spomeniku poginulim braniteljima u Parku hrvatskih branitelja i spomeniku pilotu Rudolfu Perešinu, a pozdravili su ih tajnik Podružnice KVIN-a Ivanić-Grad Krešimir Josipović, predsjednik KVIN-a Zoran Bonjaj i predsjednik Odbora za branitelje Grada Ivanić-Grada Nenad Vujanić. Članove KVIN-a su svojim nastupom oduševile članice Ženske vokalne skupine IVE.
Radojka Šporer

Ako još niste, sada možete lajkati portal Volim Ivanić

2015-03-27T16:37:13+01:0014. Svibanj, 2014.|Gradska zbivanja|