Svečana sjednica Gradskog društva Crvenog križa Ivanić –Grad i podjela poklona

U Ivanić – Gradu je u četvrtak 18.12.2014. održana svečana Sjednica Gradskog društva Crvenog križa Ivanić – Grad u velikoj Sali spomen doma Alojzije Vulinca.

Na sjednici su bili prisutni učenici osnovne škole Milka Trnina iz Križa sa svojom mentoricom Gordanom Gorčan, koji su pripremili literarne i likovne radove na temu Doborovljnog darivanja krvi. Ti radovi bili su izloženi u velikoj Sali te su učenice pročitala svaka svoj rad te su i za njega dobile prigodnu nagradu.

Prvu nagradu za literarni rad dobila je Paulina Pranjić, 8 a razred, za drugi rad dobila je Lucija Živec, 8 a razred, i za treći literarni rad dobila je Posezi Mia, 8 a razred. Ujedno je i pismo prvo nagrađene učenice poslano svim Dobrovoljnim darivateljima krvi.

Nagrade za likovne radove dobili su: prvu nagradu dobila je Dorotea Frljak, 7c razred, drugu nagradu dobila je Irina Škvorc, 7 c razred, treću nagradu dobila je Lana Kovačić, 8 a razred.

Nakon dodjele nagrada te pročitanih radova učenici su se kratko podružili sa članovima Odbora Gradskog društva Crvenog križa i Savjeta DDK.

Nagrađeni literarni rad

Ako još niste, sada možete lajkati portal Volim Ivanić

2014-12-19T11:22:10+01:0019. Prosinac, 2014.|Gradska zbivanja|