U Ivanić-Gradu otvoren dućan zdrave prehrane “Vital House”

Na  ideju da u Ivanić Gradu, u ulici Kralja Tomislava 37 otvore dućan zdrave prehrane, došli su Zvonimira Žmegač Jelaković i Goran Jelaković, supružnici koji su shvatili da u ovom gradu nedostaje upravo jedna takva trgovina u kojoj ćete moći kupiti što poželite a tiče se zdrave, domaće i organske prehrane te dodataka prehrani i 100% prirodne ručno rađene kozmetike.

Odlična je to vijest za sve one koji su rekli NE pesticidima, GMO-u, umjetnim gnojivima, te općenito hrani koja je izvor opasnosti za zdravlje. Artikli iz ponude proizvodi su plod suradnje domaćih certificiranih OPG-ova koji uzgajaju organske i zdrave proizvode.

Zvonimira i Goran već dugi niz godina koriste prehranu bez bijelog brašna, šećera i aditiva te su, shvativši da bi bilo lijepo sve to imati u svojoj blizini i po pristupačnim cijenama, krenuli su prema cilju i viziji sigurni u to kako ovakva trgovina ima budućnost u našem gradu.

Vital House  je jedinstven koncept na našem tržištu i dokaz kako zdravo ne mora nužno biti i skupo, tako da smo kod formiranja maloprodajne cijene proizvoda uračunali minimalne marže kako bi proizvode na policama učinili što pristupačnijim svima. Skoro svu našu hranu koristimo svakodnevno u vlastitoj prehrani,tako da smo vrlo izbirljivi oko našeg asortimana proizvoda. U našoj ponudi je oko 1000 raznih proizvoda koji će zadovoljiti i najzahtjevnije kupce, njihovo tijelo, um i duh naglasili su supružnici Zvonimira i Goran.

Većinu prirodne ručno rađene kozmetike možete doći isprobati ili degustirati svaki tjedan neku grupu namirnica iz naše ponude koja uključuje:

– veliki izbor hrane bez glutena, svježi kruh i slastice bez glutena..
– velika ponuda prirodnih bio organskih brašna, sjemenki, žitarice, ljekovitih čajeva, začina, tjestenina, ulja, sokova..
– bio organska prirodna kozmetika, eterična ulja, aroma lampe,
– difuzori, tinkture, veliki izbor poklon programa kozmetike..
– dodaci prehrani kod problema sa: probavom, reumom i artritisom, dijabetesom, padom imuniteta, menopauzom, alergijama, hormonalnim poremećajima,
kemoterapije, urinarnim traktom, prostatom,nesanicom, nervozom …
– ayurvedski pripravci, veganska i vegetarijanska ponuda hrane
– prehrana i dodaci prehrani za sportaše

Brašno svih vrsta, glutensko i bezglutensko, začini, čajevi, sjemenke, med, lijekovi na biljnoj bazi, suho voće, medicinske kreme, šamponi, sapuni, tinkture, eterična ulja, sve to privlači brojne građane uže i šire okolice Ivanić grada u novootvoreni dućan zdrave prehrane Vital House.

Dućan zdrave prehrane “Vital House” nalazi se na adresi Kralja Tomislava 37 u Ivanić Gradu, radno vrijeme je od 9 do 17 sati, subotom od 8 do 13 sati.

OSVIJESTI ŠTO JESTI !

Dobro došli !

2017-06-23T15:30:41+02:0023. Lipanj, 2017.|Sponzorirani članak|