Vugerijada – Mogućnosti razvoja ženskog poduzetništva…

U ponedjeljak, 28. listopada 2013. godine u Hotelu Sport u Ivanić-Gradu , održalo se savjetovanje “Mogućnosti razvoja ženskog poduzetništva u tradicijskim i prirodnim resursima Zagrebačke županije“.

U sklopu savjetovanja bila je organizirana izložba tradicijskog rukotvorstva i lana i tkanja na kojoj su sudjelovali:
Pučko otvoreno učilište Ivanić-Grad, Nevenka Radočaj i Janica Kozjak, Udruga „Ženske ruke“ Križ, modni studio Kolaković iz Novoselca, restauratorica tekstila Mirjana Pavetić, Snježana Ožetski, Moslavačka priča d.o.o. te Snježana Trčak.

U raznolikom i bogatom programu izlaganja i prezentacija gostima suse obratile Lady Jadranka Beresford Peirse i predsjednica zaklade; Biserka Rajković Salata, predsjednica poslovnih žena Hrvatske, ogranak Zagreb; Ivana Posavec Krivec, zastupnica u Hrvatskom saboru i članica skupštine Zagrebačke županije; Ana Bratko, financijska savjetnica; Božica Brkan, urednica portala Oblizeki i Živi Selo; Marina Popijač, direktorica Sunčane šume d.o.o., Đakovo; Danica Eterović, Centar za politiku razvoja malih i srednjih poduzeća i poduzetništva (CEPOR); predstavnici Grada Ivanić-Grada, Zagrebačke županije, Ministarstva poduzetništva i obrta, HUP-a, HOK-a, HGK-a.

Kao predstavnik Grada, na Savjetovanju sudjelovala je zamjenica gradonačelnika Gordana Brcković, koja je u svome pozdravnom govoru ohrabrujućim riječima podržala prvenstveno žene, a i žensko poduzetništvo, za koje se nada da će se s vremenom te uz pomoć hrabrih i ambicioznih žena na odgovarajućim pozicijama još više razviti.

Pripremio:Siniša Vuger
Kamera & montaža: Zoran Ožetski

2014-01-22T10:45:35+01:005. Studeni, 2013.|Video, Vugerijada|