Započela 42. sabirna akcija „Solidarnost na djelu“

Sabirna akcija “Solidarnost na djelu” provodi se kao zajednička akcija općinskih, gradskih i županijskih društava Hrvatskog Crvenog križa u četvrtak 9. listopada 2014. godine.

U akciji će se prikupljati financijska sredstva, a za donirani novac građanima će biti uručen novčani bon – označivač stranica s oznakom vrijednosti od 5,00 kuna, numeriran i ovjeren pečatom društva Crvenog križa s područja na kojem žive. Za sve dodatne obavijesti građani se mogu obratiti društvu Crvenog križa na svom području. Svi sudionici u akciji bit će uočljivo označeni znakom Crvenog križa.

Prema dosad prispjelim podacima ovogodišnja akcija “Solidarnost na djelu” provodit će se u 96 (od 110) gradskih i općinskih društava Hrvatskog Crvenog križa i to je jedna od najvećih humanitarnih sabirnih akcija na području Hrvatske.

Snimljen je radijski spot koji je poslan radijskim postajama diljem Hrvatske sa zamolbom da ga emitiraju u svom programu i najave ovogodišnju akciju.

Zahvaljujemo svima na sudjelovanju u akciji “Solidarnost na djelu” u ime onih kojima je pomoć najpotrebnija. Zahvaljujemo radijskim postajama koje bez naknade emitiraju radijski spot i time sudjeluju u ovogodišnjoj 42. sabirnoj akciji “Solidarnost na djelu”.

Ako još niste, sada možete lajkati portal Volim Ivanić

2014-10-09T15:54:40+02:009. Listopad, 2014.|Gradska zbivanja|