ZAVRŠNA PRIREDBA ENGLESKIH SKUPINA DJEČJEG VRTIĆA IVANIĆ GRAD

Danas u 18 sati u Pučkom otvorenom učilištu odražana je završna priredba engleskih mješovitih skupina Dječjeg vrtića Ivanić Grad.
Cjelodnevni engleski program u Dječjem vrtiću Ivanić Grad provodi se drugu godinu zaredom.To znači da osim aktivnosti na hrvatskom jeziku odgajateljice provode i razne aktivnosti na engleskom jeziku, a koriste ga i u svakodnevnim situacijama.

Do sada je u engleski program svake godine bilo upisano 45-ero djece. Četiri odgajateljice rade s djecom u dobi od 3-7 godina. Rad je u otvorenim vratima što znači da se sve dobne skupine igraju zajedno i uče jedni od drugih. Na taj način učenje je spontano, a atmosfera prava obiteljska.U protekle dvije godine programa do izražaja je došla lakoća usvajanja stranog jezika za sve dobne skupine u programu i to posebno kad se rad odvija kroz igru,a okruženje u kojem dijete boravi je poticajno i bogato.

Da bi organizacija takvog rada bila kvalitetna uložen je veliki trud pri čemu se važnost daje zadovoljavanju potreba i provođenju aktivnosti za svaku dobnu skupinu kao što su: kvalitetna priprema za školu za predškolce, simboličke, dramske i glazbene igre posebno za mlađe, istraživačko spoznajne za starije, sat tjelesnog prilagođen svakoj dobnoj skupini(razvojem motorike, potičemo razvoj govora),puno pokretnih pjesama i igara (TPR-activities)…

Rad u skupini, kao i mogućnosti i postignuća djece prezentira se putem kutića za roditelje, videoprojekcija, roditeljskih sastanaka, te različitih nastupa za roditelje i javnost.

Danas je to bila završna priredba „WE ‘VE GOT THE WHOLE WORLD IN OUR HANDS“ na kojoj se moglo čuti i vidjeti nešto od djeci najdražih pjesama:
1. I LOVE ENGLISH, ENGLISH IS FUN
2. TOMMY THUMB
3. BINGO
4. TWO LITTLE BIRDS
5. DO YOU LIKE BROCCOLI ICE CREAM?
6. BROWN BEAR, BROWN BEAR, WHAT DO YOU SEE?
7. IF YOU ‘RE HAPPY
8. IN A DARK, DARK WOOD
9. TODAY IS MONDAY
10. DEAR ZOO
11. WE ‘VE GOT THE WHOLE WORLD IN OUR HANDS

Odgajateljice engleskog programa Dječjeg vrtića Ivanić Grad
[srizonfbalbum id=43]
Cijeli album na facebook-u

Ako još niste, sada možete lajkati portal Volim Ivanić

2014-05-30T21:09:03+02:0030. Svibanj, 2014.|Gradska zbivanja|