Dario Duvnjak objavio prvi solo album “Nisam više mangup”

Nakon objave istoimenog singla, od danas je u prodaji “Nisam više mangup” – prvi solo album talentiranog kantautora Daria Duvnjaka, koji se sada može naći na streaming platformama te u fizičkoj prodaji. Album istražuje teme odrastanja, introspekcije i pronalaska autentičnog sebe u svijetu koji se neprestano mijenja. Dario navodi kako publika može očekivati iskrene i duboke emocije te ljubavne trenutke koje će, nada se, dotaknuti srca slušatelja.

Album donosi dvanaest pjesama, od toga osam posve novih, nikada objavljenih. Od toga i dva dueta, jedan sa legendarnim Draženom Žerićem Žerom, a drugi duet Dario je snimio s mladom Korinom Oliviom Rogić, koja je sudjelovala u posljednjoj sezoni televizijskog showa The Voice. Iza svih tekstova i glazbe napisane za pjesme, stoji upravo Dario, a albumu je gostovalo 12 ljudi, a sam Dario je odsvirao i dobar dio instrumentalnih dionica.

Album ‘Nisam više mangup’ predstavlja moj prvi solo korak u glazbi, s 12 pjesama koje istražuju različite teme i emocije. Suradnje s Žerom na prvoj pjesmi i Korinom Olivijom na posljednjoj pjesmi dodaju poseban pečat albumu. Nakon izlaska pet singlova, planiram još izdvojiti par singlova i snimiti par spotova kako bih dodatno istaknuo raznolikost albuma. Spremam i live promociju sa svojom ekipom tako da bit će ovo još jedna zanimljiva godina“, poručuje Dario.

Dario Duvnjak svoju je diskografsku karijeru započeo u bendu Dusty Hats 2014. godine, a s istim bendom objavljuje album “Suze ili smijeh” 2019., s deset autorskih pjesama. Solo karijeru Dario započinje 2021. godine sa singlom “Kockar”, a kao i s bendom, produkciju za singlove, pa tako i za cijeli ovaj album, preuzima Dragomir Herendić Dragianni, koji uz Darija potpisuje aranžmane na albumu “Nisam više mangup”. 2021. godine Dario se pridružuje legendarnom bendu Crvena jabuka, gdje svira solo gitaru, te do danas s Jabukom obilazi i svira brojne koncerte i velike europske te prekooceanske turneje.

PRESLUŠAJ ALBUM
2024-04-26T15:38:24+02:0026. Travanj, 2024.|Životni stil|