Obavijest korisnicima Ivakopa o podjeli kompostera

Komunalno poduzeće Ivakop obavještava svoje korisnike koji su se prijavili za dodjelu kompostera u kampanji „Kompostiranje u vlastitom vrtu“ da je trenutno u procesu podjela kompostera onim korisnicima koji su zadovoljili uvjete prijave.

U utorak, 5. svibnja, i srijedu, 6. svibnja 2015. godine obavljala se dostava za korisnike s područja Grada Ivanić-Grada, a u četvrtak, 7. svibnja, započela je dostava kompostera za korisnike s područja Općine Križ. Korisnici s područja Općine Kloštar Ivanić svoje kompostere mogu očekivati u ponedjeljak i utorak, 11. i 12. svibnja.

Svi korisnici s područja Grada Ivanić-Grada i Općine Križ koji su se prijavili za dodjelu kompostera i zadovoljili uvjete za dobivanje, telefonski su obaviješteni o početku dostave kako bi mogli organizirati preuzimanje. Korisnici s područja Općine Kloštar Ivanić o dostavi kompostera bit će kontaktirani u ponedjeljak, 11. svibnja.

Ispričavamo se ukoliko neki korisnici nisu dobili svoj komposter, ali kako se radi o velikom broju korisnika, molimo za razumijevanje jer postoji mogućnost da je došlo do pogreške prilikom dostave. Svi korisnici s prijavnih lista bit će još jednom kontaktirani nakon podjele, kako bi se provjerilo jesu li dobili svoj komposter, te se eventualno ispravile greške do kojih je moglo doći prilikom dostave.

direktorica
Sanja Radošević, dipl. oec.

Ako još niste, sada možete lajkati portal Volim Ivanić

2015-05-29T15:25:53+02:007. Svibanj, 2015.|Komunalne vijesti|