Zamjeni za igru u Gradskoj knjižnici Ivanić-Grad

Gradska knjižnica Ivanić-Grad prva je lokacija gdje ćete od danas moći zamjeniti svoje stare igračke, igre ili knjige za druge.
Nakon uspješne Burze igračaka koja je bila uvod, a koja se održala na 3. Festivalu igračaka 21. i 22. svibnja u Sportskoj dvorani Žeravinec u Ivanić Gradu, projekt Zamjeni za igru nastavlja se u suradnji s Gradskom knjižnicom Ivanić-Grad. Tako će se, osim u Ivanić-Gradu, u narednom periodu igračke, igre i knjige moći zamjeniti i u prostorima Gradske knjižnice u Kloštar Ivaniću, a u planu je i lokacija u sklopu knjižnice Križ.
Zamjeni za igru iprojekt je kojim se potiče ponovna upotreba starih predmeta u skladu s načelom kružnog gospodarstva i pozitivne društvene vrijednosti u očuvanju okoliša. Osmišljen je u suradnji organizatora Festivala igračaka i komunalnog društva Ivakop d.o.o. dok je projekt kao partner uključena Gradska knjižnica Ivanić-Grad, a uspješna suradnja uspostavljena je i s udrugom Mali Princ iz Ivanić-Grada.

2016-05-27T09:35:04+00:0027. Svibanj, 2016.|Komunalne vijesti|
Stranica koristi web kolačiće Više informacija PRIHVAĆAM
Koristimo kolačiće! To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka i koristite sve funkcionalnosti podržane tom tehnologijom. Molimo vas da prihvatite uvjete korištenja.