Dobitnici javnih priznanja Grada Ivanić-Grada za 2015. godinu

Javna priznanja Grada Ivanić-Grada dodjeljuju se u cilju odavanja priznanja pravnim i fizičkim osobama zaslužnim za dostignuća i doprinos od osobitog značenja za razvitak i ugled našeg Grada. Ove godine dodijeljena su 2 priznanja i 2 godišnje nagrade.Gradsko vijeće na prijedlog Odbora za dodjelu nagrada Grada odlučilo je dodijeliti priznanje predsjedniku Gradske udruge umirovljenika Ivanić-Grada, g. Željku Brezovečkom.
Željko Brezovečki – Brzi, dragovoljac je Domovinskog rata i časnik Hrvatske vojske. Predsjednik je Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata, Podružnice Ivanić-Grad te predsjednik Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Zagrebačke županije.
Od 2013. predsjednik je Gradske udruge umirovljenika Grada Ivanić-Grada za koju predano i neumorno radi. Organizira razna događanja i radionice, tečajeve engleskog jezika i informatike za umirovljenike. Od kada je predsjednik članstvo udruge poraslo je za 200%. Dobitnik priznanja predložen je od strane članova Gradske udruge umirovljenika Grada Ivanić-Grada.

Ako još niste, sada možete lajkati portal Volim Ivanić

2015-06-13T08:26:06+02:0011. Lipanj, 2015.|Gradska zbivanja|