Ivanićgradskoj publici predstavljen novi roman Krunoslava Božića

Petnaesto objavljeno djelo ivanićkoga pisca Krunoslava Božića, kriminalistički roman GAD, predstavljen je 5. studenoga 2018. u Gradskoj knjižnici Ivanić-Grad.

Autor se pozabavio kapitalizmom na hrvatski način, spajajući doživljaje i maštu u priču o takozvanom „snalažljivom“ poduzetniku i društvu koje ga okružuje u Ivanić-Gradu. Roman od preko 320 stranica je izdan u biblioteci Ogranka Matice hrvatske Kloštar Ivanić uz sufinanciranje Grada Ivanić-Grada, a na promociji se prodavao po 50 kuna.

Na promociji su o autoru i njegovu djelu govorili kolega ivanićki pisac Jadranko Bitenc i predstavnik nakladnika, Ogranka Matice hrvatske Kloštar Ivanić, Božidar Balenović.

Krunoslav Božić je od 2001. godine objavio 7 djela namijenjenih djeci (romana, zbirki priča i pjesama, i slikovnicu), te 7 za odrasle (zbirke priča i humoreski, i romane). Također je objavljivao u zbornicima „Kolaž s Maznice“ i „Pabirci“.

Tekst: Radojka Šporer
Foto: Zdenko Vanjek

2018-11-07T07:08:02+00:006. Studeni, 2018.|Kultura|
Stranica koristi web kolačiće Više informacija PRIHVAĆAM
Koristimo kolačiće! To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka i koristite sve funkcionalnosti podržane tom tehnologijom. Molimo vas da prihvatite uvjete korištenja.