Najbolji automehaničari u Europi su Hrvati

Najbolji auto mehaničari su HrvatiU natjecanju mehaničara na poslovima pomoći na cesti, nisu nam ravni ni Švicarci, pokazalo je to natjecanje FIA-e u Šibeniku

Ista ona automobilistička organizacija koja je zaslužna za održavanje Formule 1, nalazi se u pozadini europskog natjecanja mehaničara na poslovima pomoći na cesti, koje se protekloga tjedna održalo u Šibeniku. Hrvatska se ima čime pohvaliti, najboljim mehaničarima u Europi.

– Ivica i ja smo eto pobijedili i favorite Švicarce, a zahvaliti možemo, našoj nazadnoj tehnologiji – pomalo kroz šalu rekao je jedan od pobjednika, Zoran Klarić iz Auto kluba Crikvenica – Naime u nekim situacijama Švicarci se jednostavno nisu znali snaći jer koriste naprednu tehnologiju već pet godina, tako da smo mi tu bili u prednosti – nastavio je Klarić.

Zoran Klarić i Ivica Mucko, nikada se prije nisu vidjeli, a kamoli surađivali. Oni su dijelili tek poslodavca, Hrvatski autoklub. Mucko kaže kako je najteži dio bio onaj s razumijevanjem nekih zadatak obzirom na jezičnu razliku.

Da istina je, čini se da smo dobra kombinacija, iako smo se prvi puta sreli baš u Šibeniku na natjecanju – objašnjava Mucko, član AK-a Varaždin.

Cijeli članak zagrebancija.com

Autor:Ivana Šimac

2017-05-23T20:37:55+02:0017. Rujan, 2013.|Novosti|