Komedija “Food eliminator” oduševila Ivanićane

Komedija ‘Food eliminator’ Udruženja dramskih umjetnika Altteatar iz Bosne i Hercegovine koja je vrlo brzo postala pravi hit nasmijala je sinoć gledatelje u Pučkom otvorenom učilištu Ivanić-Grad.

Predstava prati sudbinu simpatično glupavog “Food Eliminatora” (Milan Pavlović) i njegove porodice, a komične situacije u koje upada samo su dio njegovih nevjerojatnih životnih putova, od gubitnika do ispunjenja životnog sna da oženi Severinu!

U predstavi upoznajemo njegove roditelje, oca Mehmeda (Slaven Vidak), majku Šidu (Haris Gigo Aljević) i sestru Dinu (Staša Dukić) čiju bizarnu svakodnevnicu prekida vijest da se njihov dragi sin i brat, kako ga od milja zovu, “Food Eliminator” ženi za djevojku svojih snova koju je upoznao na privremenom radu u Brazilu.

I onda kreće ludilo koje nas kroz muzičke numere i plesne točke dovodi do potpuno neočekivanog kraja. Karakteri i likovi koje utjelovljuju glumci iz predstave “Food Eliminator” na sebi svojstven način i originalno dočaravaju karaktere i likove sa kojima se susrećemo u svakodnevnom životu, bilo da se radi o običnim ljudima ili ljudima iz javnog i estradnog života.

Senka Kušar Bisić

[srizonfbalbum id=24]  
Pogledaj na Facebook-u
 

2017-05-23T20:36:46+02:0021. Ožujak, 2014.|Kultura|