Uručene donacije prikupljene u akciji “Komuniciraj humanitarno”

Predajom prikupljenih donacija štićenicima Udruge HOP uspješno je završila prva samostalna humanitarna akcija studenta Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment. U suradnji s Udrugom HOP iz Ivanić Grada humanitarci Bernaysa organizirali su dobrotvornu akciju putem koje su prikupljali potrebna sredstva za pet obitelji slabijeg imovinskog stanja.

Studenti Bernaysa samostalno su pokrenuli humanitarnu akciju putem koje su kontinuiranim aktivnostima informirali i poticali na suradnju svoje kolege, profesore i osoblje fakulteta kako bi prikupili potrebna sredstva u vidu hrane, kućanskih i higijenskih potrepština, odjeće i obuće te opreme za jednogodišnje dijete. Svoj doprinos akciji osobno su dali članovi Uprave Bernaysa i profesori, osoblje. Vodeći krilaticom „Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu!“ primarni cilj studenta bio je udružiti snage i pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija te pozitivnim primjerom potaknuti svoje kolege studente na sudjelovanje u humanitarnim akcijama. Humanitarci Bernaysa vjeruju kako je ovo njihova prva, no ne i posljednja uspješna akcija.

U pratnji dekana Bernaysa mr.sc. Damira Juge i prodekana mr.sc. Zdeslava Milasa studenti su prikupljena sredstva donirali voditeljici Udruge HOP Tei Ciglar.

Humanitarce je primio i predsjednik Gradskog vijeća Ivanić Grada g. Željko Pongrac, koji je na taj način dao svoju podršku ovoj hvalevrijednoj akciji te istaknuo kako mu je drago što su se studenti odlučili upravo za Udrugu iz Ivanić Grada.

Udruga za djecu, mlade i obitelj „HOP“ je udruga iz Ivanić Grada, usmjerena na mlade, djecu i obitelj koja kroz razne humanitarne akcije, radionice i predavanja, pokušava pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija i na taj način poboljšati kvalitetu njihovog života.

„Komuniciraj humanitarno“ je inicijativa studenata prve Visoke škole za komunikacijski menadžment Edward Bernays, pokrenuta u ožujku 2014. od strane studenata Bernaysa s ciljem promicanja pozitivnih vrijednosti kroz humanitaran rad. Inicijativu „Komuniciraj humanitarno“ čini desetak studenata, članova volontera.

[srizonfbalbum id=29]  
Pogledaj na Facebook-u
 

2017-05-23T20:36:39+02:0011. Travanj, 2014.|Gradska zbivanja|