1.235.000 kuna za pokroviteljstva, novčane donacije i pomoći u poljoprivredi

Zagrebačka županija raspisala je natječaj vrijedan 1.235.000 kuna za dodjelu pokroviteljstava, novčanih donacija i pomoći u provođenju projekata iz područja poljoprivrede, ruralnog razvitka, ribarstva i lovstva. Natječaj je otvoren do 15. studenog 2014. godine.

Natječaj je namijenjen organizacijama poljoprivrednih proizvođača, uzgajivača riba, lovaca, proizvođača tradicionalnih proizvoda i strojnih prstenova koje su upisane u Registar udruga Republike Hrvatske, odnosno upisane u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava u Uredu državne uprave u Zagrebačkoj županiji, imaju sjedište na području Zagrebačke županije te su nositelji/organizatori ili suorganizatori provedbe projekata. Također, na natječaj se mogu javiti gradovi i općine s područja Zagrebačke županije, koji su na području Zagrebačke županije organizatori ili suorganizatori manifestacija.

Donacije organizacijama poljoprivrednih proizvođača dodjeljivat će se za sufinanciranje rada organizacija poljoprivrednih proizvođača kao i za provođenje edukacija i prezentacija. Također, sredstva će se dodjeljivati za gospodarske manifestacije, za poboljšanje kakvoće proizvoda, uvođenje novih tehnologija, razvoj novih proizvoda te za razvoj ribolova što podrazumijeva krajobrazno uređenje jezera.

Pomoć gradovima i općinama s područja županije dodjeljivat će se za organizaciju gospodarskih manifestacija od državnog ili regionalnog značaja.

Najviši ukupni godišnji iznos županijske novčane donacije i pomoći koju jedan korisnik može ostvariti iznosi 100.000 kuna.

Iz Zagrebačke županije pozivaju sve zainteresirane da se jave na natječaj, a sve informacije, tekst natječaja i potrebne obrasce zahtjeva možete pogledati ovdje.

Preuzeto sa: www.zagrebacka-zupanija.hr

2014-03-26T07:56:48+01:0026. Ožujak, 2014.|Vijesti iz županije|