Policijsko izvješće tjedna ( od 27.10. do 1.11. 2014.)

Na postajnom području Policijske postaje Ivanić Grad, koja teritorijalno pokriva područje grada Ivanić Grada, te općina Križ i Kloštar Ivanić u proteklom tjednu evidentirano je 9 kaznenih djela koja se progone po službenoj dužnosti, a radi se o 8 kaznenih djela Teških krađa i 1 kaznenom djelu Krađa.

Policijski službenici PP Ivanić Grad proveli su krim. istraživanje te su utvrdili počinitelja 4 kaznenih djela Teških krađa počinjenih u ranijem izvještajnom razdoblju, te je protiv počinitelja podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu uz dovođenje pritvorskom nadzorniku.

U proteklom tjednu na postajnom području PP Ivanić Grad evidentirane su 3 prometne nesreće od kojih su dvije s materijalnom štetom, dok je u 1 prometnoj nezgodi sudionik prometne nezgode, a radi se o biciklistu, preminuo.

Policijski službenici PP Ivanić Grad su u proteklom tjednu evidentirali 53 prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, od kojih je 1 prekršaj vožnje pod utjecajem alkohola većom od dozvoljenog.

S obzirom na tragični događaj u kojem je u prometnoj nesreći smrtno stradao biciklist upozoravamo sve vozače da je usprkos nastupanju hladnijeg vremena u prometu i dalje zamjetan veći broj biciklista, te da naročiti oprez posvete biciklistima, naročito u uvjetima smanjene vidljivosti.

Ako još niste, sada možete lajkati portal Volim Ivanić

2015-09-30T19:49:02+02:004. Studeni, 2014.|Gradska zbivanja|