Proslava Dana rudara i obilježavanje blagdana Svete Barbare

Dana 5. prosinca 2013. godine u Ivanić-Gradu, obilježen je Dan rudara i blagdan Svete Barbare – zaštitnice rudara.
Tom prigodom održana je Sveta Misa u župnoj crkvi Svetog Petra apostola s početkom u 14 sati. Nakon Svete Mise, u Crosco-vom Centru za smještaj i obrazovanje s početkom u 15 sati, održana je Svečana akademija.

Svim okupljenim uzvanicima obratili su se i održali kratke prezentacije gospođa Lilit Cota, direktorica Sektora Istraživanja na temu „Rad INA-e tijekom 2013. godine“ te gospodin Dubravko Novosel, direktor proizvodne regije Zapadna Hrvatska na temu „Rad i postignuća Proizvodne jedinice Procesi, Proizvodne regije Središnja Hrvatska i Proizvodne regije Zapadna Hrvatska te servisnih kompanija STSI i Crosco u 2013. godini“.

Nakon izlaganja i prezentacija, gospodin Želimir Šikonja, izvršni direktor Segmenta djelatnosti Istraživanje i proizvodnja nafte i plina toplo je pozdravio cijeli skup i zaželio svima sretne nadolazeće blagdane.

Skup su svojim dolaskom podržali i Gradonačelnik Grada Ivanić-Grada Javor Bojan Leš, zamjenica gradonačelnika Gordana Brcković te pročelnik Upravnog odjela za lokalnu samoupravu, pravne poslove i društvene djelatnosti Krešimir Orešković.

Također, cijeli program Skupa svojim su nastupima upotpunile Vokalni ansambl IVE te kulturno umjetničko društvo „Ogranak seljačke sloge“ iz Posavskih Brega.

Tekst:Vedrana Kalinić
Video: Zoran Ožetski

2017-05-23T20:37:10+02:006. Prosinac, 2013.|Gradska zbivanja, Video|