Za vikend bogat program događanja povodom obilježavanja Dana grada

Kako bismo i ove godine obilježili Dan Grada Ivanić-Grada, tijekom mjeseca lipnja organizirano je preko 40 manifestacija i događanja.

Uvod u slavlje započinje u petak, 5. lipnja, 19. izložbom vina Udruge vinogradara i vinara Brenta i te sadržajima za mlade IVANIĆ ROCK/MASHUP PARTY uz glazbeni sastav Bitange, Dino Jelusić &band i poznatih Dj-a.

U subotu, 6. lipnja, vas očekuje: 11. Obrtnički sajam – tradicija, gastronomija i turizam, Sajam eko hrane u centru grada u sklopu kojeg je i Izložba cvijeća udruge “Perunika”.Pored navedenog tu su brojni zabavno-pjevački nastupi, koncerti, izložbe i promocije udruga,škola i KUD-ova, natjecanje u gađanju letećih meta, te niz drugih događanja.

U poslijepodnevnim satima predviđena je 10. Smotra folklora Otoka Ivanića s povorkom folkloraša ulicama grada. U večernjim satima je 7. Međunarodni žabarski karneval, povorka preko 300 karnevalista i predstavljanje karnevalskih grupa na pozornici na Trgu Vladimira Nazora.Poslije slijedi koncert Marijana Bana i banda Diktatori te dobra zabava uz Vis a Vis sastav.

U nedjelju 7. lipnja, održat će se Biciklijada „Turističkim putevima – Biciklom do zdravlja“, Ulična košarka, Dan otvorenih vrata EPG-a Sever, natjecanje vatrogasaca, predstava za djecu “Kako živi Antuntun” i šetajuća izložba ženskih kapica gornje Posavine – halbica.

Detaljan program događanja možete pogledati ovdje

TZ Grada Ivanić-Grada

2017-05-23T20:35:17+02:003. Lipanj, 2015.|Turizam|