Vandalizam u centru grada

Vandalizam u centru grada
Ponovno smo svjedoci vrhunskog primitivizma u centru našeg lijepog grada. Ovaj put cilj rušilačkog pohoda su info tabla parka Stjepana Posezija i koševi za smeće. Polovicom lipnja ove godine slično uništavanje gradske imovine dogodilo se ispred županijske zgrade na trgu Vladimira Nazora. Nepoznati počinitelji tada su svoju frustraciju i naglašen nagon za destrukcijom iskalili na betonskim posudama za cvijeće i mladim ukrasnim stablima. Znači jedno i drugo nedjelo dogodilo se u strogom centru grada.

Postavlja se pitanje kako je moguće da nitko ništa nije čuo niti primijetio počinitelje ?

U razgovoru s načelnikom policijske postaje g. Matijevićem dobili smo uvjeravanja da policija poduzima mjere u pravcu otkrivanja počinitelja. Gradska uprava na čelu s gradonačelnikom g. Javorom Bojanom Lešom također ne skriva ogorčenje i odlučna je ovakvim nedjelima stati na kraj.

Živi bili pa vidjeli.

Svaki grad ima svoje mrlje, a ovo je svakako jedna od tvrdokornijih koja zahtjeva dubinsko čišćenje.

[nggallery id=9] [learn_more caption=”Postanite urednik rubrike ” Mrlje”” state=”open”] I vi možete biti urednik rubrike “Mrlje”. Ako imate priču, javite nam. Učinite da naš grad postane bolji i ljepši. Postanite suradnik portala. Pišite nam na našu e-mail adresu: [email protected][/learn_more]
2017-05-23T20:38:23+02:005. Kolovoz, 2013.|Kolumne, Mrlje|