Advensko druženje u Križu

Uz tamburaše, kuhano vino, fiš i gulaš, jučer nikome nije bilo hladno na još jednom adventskom druženju u Križu u organizaciji Općine Križ te Udruge vinogradara i vinara Škaf Križ te potporu Zajednice sportskih udruga i ŠRU Šaran Križ.

Djed Božićnjak najmlađima je dijelio slatkiše, a svi oni koji nisu kupili poklone za drage osobe, imali su prigodu na malom adventskom sajmu izabrati unikatne predmete koje su radile vrijedne ruke odgojiteljica Dječjeg vrtića Križ, članova udruge Ženske ruke iz Križa, udruge Bijeli jelen kao i ostalih sudionika sajma. Gužva je bila na štandu djevojaka iz ženskog rukometnog kluba Trnina koje su pekle fritule i palačinke.

Odred izviđača „Siniša Pavković“ iz Križa i ove je godine dijelio građanima Betlehemsko svjetlo mira. Općinski načelnik Općine Križ svoj doprinos dao je i božićnoj akciji župnog Caritasa te sudjelovao u prodaji kolača ispred župne crkve Uzvišenja Sv. Križa.

Prodano je 350 kutija kolača, a prodajom kolača te ostalih artikala Caritas prikupilo se oko 11.000,00 kuna namijenjenih za pomoć potrebitima naše Općine.

GALERIJA FOTOGRAFIJA

Izvor: Općina Križ
Foto: Zoran Ožetski

2018-12-17T12:31:11+00:0017 Prosinac, 2018|Vijesti iz županije|